Meteen naar de inhoud
De Vloek van Farao Tutautotuttut

De Vloek van Farao Tutautotuttut

  • door

Het jaar is 3000 voor Christus en Farao Tutautotuttut heerst over het grootste Egyptische rijk dat de wereld ooit zag. Totdat het noodlot toeslaat…

Tijdens een reis ver in het noorden van zijn koninkrijk komt de Farao ongelukkig ten val. Hij staat op het punt om te bezwijken aan zijn verwondingen. Met zijn laatste adem beveelt Farao Tutautotuttut zijn dienaren om zijn lichaam terug te brengen naar het hart van Egypte. En hem daar te begraven.

Maar maanden reizen verwijderd van de heilige vallei der koningen zijn de Farao’s dienaren helaas genoodzaakt om Farao Tutautotuttut ter plaatse te begraven. Niet wetende dat zij zo een gruwelijke vloek ontketenen: De Vloek van Farao Tutautotuttut.

In de loop der jaren is de precieze locatie van het graf van Farao Tutautotuttut verloren gegaan, maar sinds de grote glasvezel graafwerkzaamheden gebeuren er steeds vreemdere dingen in de buurt van Balistraat 50. Het lijkt net alsof er iets… wakker is gemaakt.

Ontdek zelf wat er precies is gebeurd tijdens Halloween in de Archipel op 29 oktober. Maar wees gewaarschuwd, het kan er gruwelijk aan toegaan op de Balistraat 50. Een bezoekje is geheel op eigen risico en niet voor bangeriken.