Meteen naar de inhoud
En de winnaars zijn…

En de winnaars zijn…

  • door

De massage voor 2 van Amilda Wellness Boutique werd in de wacht gesleept door de grootste Halloween-fan van de Archipelbuurt. De dame die haar werkgever al een jaar van tevoren vrij vraagt. Die ieder jaar een verzameling engerds voor de deur zet waar de SoLow jaloers van wordt: Sandra Schuurhof!

Sandra (links) krijgt haar cadeaubon van Amilda.

Het delicatessenpakket + 2 kaarten voor de Wine & Food Experience van  Gransjean Wijnen & Delicatessen belandde in de handen van een team dat nog liever Halloween viert dan aan auto’s sleutelt. Elk jaar is niets hen te gek. En elk jaar wordt de spookgarage op de Balistraat griezeliger en gruwelijker dan het jaar ervoor. Hun Zwarte Markt leverde de mensen van Garage Wieringa / Van Proosdij dit jaar een heerlijk pakket op.

Het team van de garage krijgt haar verwenpakket uit handen van Jochem van Gransjean (rechts).

En dan de mand met wijn, chocola, nootjes en Hollandse kaas van de Alexanderhoeve Bankastraat. Die ging naar een groepje buren dat dit jaar voor het eerst meedeed. Samen veranderden zij de steeg naast Celebesstraat 1 in een waar horrortafereel, compleet met gestoorde dokters, bloederige zusters en een enorme engerd die ineens vanuit de rook opdook.

Martine van Alexanderhoeve Bankastraat (links) overhandigt Juliette, Rogier en Charlotte de prijs, die zij mede namens hun buren in ontvangst namen.

Volgend jaar (zaterdag 26 oktober 2024): nieuwe ronde en dus nieuwe kansen. Wie sleept dan een van de mooie prijzen in de wacht? Misschien wel Balistraat 101? Malakkastraat 59? Die kregen dit jaar namelijk ook veel stemmen! Of misschien jouw huis wel?